| |
| hu | en | 中文

Tatiana Fabergé S.A. exkluzív kollekciója csak a Caprice-ban

A Caprice hírnevét öregbíti kivételes együttműködésünk, melynek keretein belül a történelem egy részét hozzuk el most Önnek.   

Bemutatótermünkben megtekinthetik az ékszerész dinasztia hagyományait követő, mégis időtlen, férfi és női kollekciók lélegzetelállító darabjait. Győződjön meg személyesen Tatiana Fabergé S.A. hihetetlen profizmusáról és vessen egy pillantást a tökéletesen kidolgozott részletekre - a szerelem első látásra garantált!

Tatiana Fabergé S.A. egyedülálló ékszerei nem hiányozhatnak a stílusos, elegáns, igényes Hölgyek és Urak gyűjteményeiből!

Egy kis történelem

Voltak idők, amikor a szorgosan dolgozó mesteremberek ámulatba ejtő alkotásai teljesen megváltoztatták az ékszerek világát. Akkortájt a luxus többet jelentett, mint csupán egy ékszert: a tehetség, a technológia, a kreativitás sokkal többet ért a fémnél és a drágakőnél. Azok voltak az idők, amikor Oroszország megmutatta a világnak minden pompáját és nagyszerűségét – Peter Carl Fabergé munkája tette ezt lehetővé.

Tatiana Fabergé

Theodore Carl Fabergé lánya, Tatiana Fabergé Fedorovna ékszertervezést tanult Párizsban. Tanulmányait követően szintén ékszerkészítő mester édesapja mellett dolgozott és létrehozta a “FABERGÉ PARIS” védjegyet. A sikerekben bővelkedő együttműködés egészen 1971-ig tartott, amikor Theodore elhunyt. Ezt követően Tatiana elkötelezetten kutatta családjának múltját. Publikációin és könyvein keresztül mutatta be a világnak a Fabergé ékszerész dinasztia valódi történetét.

www.tatianafaberge.net

https://www.facebook.com/maisontatianafaberge/