| |
| hu | en | 中文

Rólunk

17 év briliáns elegancia Magyarországon – a Caprice Hungary

Több mint 40 éve a Caprice az egyik legmegbízhatóbb ékszer- és gyémántforgalmazó cég Izraelben, mely egy családi vállalkozásból nőtte ki magát és vált az ékszer- és gyémántipar meghatározó szereplőjévé.  

Magyarországon a Caprice sikertörténete 2001-ben kezdődött, amikor a cég alapítója, tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Arik Herman megnyitotta Európa legnagyobb ékszer- és gyémánt központját a művészek városában, Szentendrén. A Caprice luxus VIP üzlete pedig 2005-ben nyílt meg az elegáns Andrássy úton, az Opera közelében.

10 évvel később a Caprice létrehozta bemutatótermét Budapest Belvárosának szívében, a Vörösmarty tér mellett, a Dorottya utcában. Ide, a Caprice Dorottya Diamond Palace-ba költözött Andrássy úti üzletünk is.

Elkötelezettek vagyunk, hogy minden ügyfelünk "otthon érezze magát" nálunk, melyet személyre szabott tanácsadással és kiszolgálással igyekszünk biztosítani. Több éves tapasztalatunknak és szolgáltatásainknak köszönhetően sikerült elnyernünk ügyfeleink bizalmát, akik közül sokan követtek minket Szentendréről a Belvárosba.

Célunk kivételes vásárlási élmény biztosítása meglévő és leendő vásárlóink részére – hiszen tudjuk, ők a legjobbat érdemlik.

Mi is tesz minket egyedülállóvá:

- a Caprice kollekciói Európa legnagyobb, legexkluzívabb gyémánt- és ékszer bemutatótermében kaptak helyet;

 - gyémántjaink elsődleges forrásból származnak: közvetlen képviselettel rendelkezünk a világ több Gyémánttőzsdéjén, mint például Tel Aviv, Mumbai és a New York;

 - verhetetlen áraink;

 - nemzetközi ügyfélszolgálatunk – értékesítőink összesen 12 nyelven állnak ügyfeleink rendelkezésére;

 - exkluzív helyszín - Budapest szívében, Európa egyik legszebb városában.

Továbbá:

 - ékszereink és gyémántjaink értékesítése nemzetközi bizonyítványok alapján történik, gyémántjaink beszerzése mindenben megfelel a Kimberley-egyezmény előírásainak;
 - ÁFA visszatérítés;
 - világszerte vállaljuk a kiválasztott gyémántok, ékszerek háztól házig történő leszállítását;
 - testre szabott ékszerek: Ön megálmodja, mi pedig elkészítjük és leszállítjuk a megrendelt gyémánt ékszert;
 - gyémánt, mint befektetés: szakértőink 30 évnyi tapasztalattal a hátuk mögött adnak megbízható tanácsokat a befektetési gyémántok iránt érdeklődőknek;
 - Privát Gyémánt szobánk VIP partnereink és befektetőink részére áll rendelkezésre.

A budapesti Caprice Dorottya Diamond Palace üdvözli Önt az egyedülálló minőségű gyémántok világában. Nemzetközi ékszerészeink által megálmodott és készített, különleges tervezésű, aranyba foglalt gyémánt(ok)ból, színes gyémántokból, illetve drágakövekből készült ékszereket kínálunk.

Szeretettel várjuk ügyfeleinket egyedülálló és exkluzív bemutatótermünkben / Dorottya u. 6. Budapest, H-1051 /, egy 19. században épült monumentális palotában, amely az UNESCO Világörökségének része – így a Caprice Dorottya Diamond Palace egy valóban kihagyhatatlan hely Budapesten.

A Caprice hálás több ezer boldog ügyfelének, amiért minket tüntettek ki bizalmukkal az elmúlt 17 évben.

Múzeumunkat, egyedülálló bemutatótermünket, gyémánt- és ékszerkínálatunkat hétfőtől péntekig 10:00 és 20:00 óra között, szombaton és vasárnap pedig 10:00 és 19:00 óra között látogathatják meg.