| |
| hu | en | 中文

Blog

Stíluskalauz: eljegyzési gyémánt gyűrű

1. SOLITAIRE

A francia szó jelentése: „egyedül”, vagyis ez a típus egy darab gyémánt kővel díszített. Talán ez a legnépszerűbb gyémánt eljegyzési gyűrű típus, mely egyszerűségében hordozza eleganciáját. A drágakövet magasan foglalják be, mely lehetővé teszi, hogy a drágakő a legteljesebb fényében tündököljön. Ez a típus leginkábba  klasszikus stílust kedvelő hölgyekhez illik a leginkább.

2. HALO

A légies stílusú eljegyzési gyémánt gyűrű jellemzője, hogy a középső gyémántot kisebb kövek veszik körül, fokozva ezzel a gyűrű csillogását és optikailag nagyítva a követ. z egyre nagyobb népszerűségnek örvendő forma a divatot követő hölgyekhez illik leginkább.

3. TRINITY

A három köves eljegyzési gyémánt gyűrű. A három köves gyémánt eljegyzési gyűrű szimbolizálja a múltat, a jelent és a közös jövőt. A középső követ magasabban foglalják be, így emelve ki annak szépségét, valamint fokozva a gyűrű mélységét. Kiváló választás szentimentális hölgyek részére.

4. PAVÉ

Elnevezése a francia „kikövez” szóból származik, hiszen a gyűrűn olyan szorosan helyezik el a gyémántokat, hogy az arany szinte nem is látszik. Ez az eljegyzési gyémánt gyűrű stílus a tündöklő hölgyek részére a legjobb választás.

5. CATHEDRAL

A középső gyémánt követ finoman behelyezik a karmok közé, mely kialakításának és szerkezeti felépítésének köszönhetően azonnal a drágakőre vonzza a tekintetet.  Ez a típusú szerkezet kiválóan védi a gyémántot a külső hatásoktól, így ez a gyémánt eljegyzési gyűrű a megfelelő választás folyton sürgő-forgó hölgyek számára.

6. VINTAGE

Az időtlen szépség mindig stílusos marad. Ebben a típusú eljegyzési gyémánt gyűrűben ötvöződik a letűnt korok szépsége a modern kor eleganciájával. Leginkább a régebbi korok stílusát kedvelő hölgyeknek ajánlott.

7. CHANNEL-SZETT

A gyűrűbe végig apró gyémántokat foglalnak, mely nem csupán a középső kő fényét emeli ki, de az egész eljegyzési gyémánt gyűrűnek páratlan szépséget kölcsönöz. Friss, stílusos megjelenésének köszönhetően, a mai modern hölgyek részére remek választás.

8. SWIRL 

Rendkívül nőies, romantikus, csavart eljegyzési gyémánt gyűrű. Legtöbbször szett részeként kapható egy egyszerűbb gyémánt gyűrű kiegészítőjeként, de a szokatlan formájú eljegyzési gyűrű önmagában is különleges. Művész hajlamú, kreatív hölgyek részére igazán remek választás.