| |
| hu | en | 中文

Blog

Mr. Moty

Mr. Moty kultikus kulcsfigura üzletünk történetében. A szigorú, markáns, decens arc mögött közvetlen személyiség rejtőzik.

Egy biztos: a legjobban akkor jársz, ha leülsz tárgyalni vele, akár gyémánt, akár jegygyűrű vagy más ékszer vásárlása esetén. 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően tökéletes partnered és tanácsadód lesz, hogy a legmegfelelőbb döntést tudd hozni. Tanulj tőle, hogy tájékozottságoddal bárkit el tudj kápráztatni, hiszen a gyémánt, a drágakövek világa sokkal több izgalmas történetet rejt, mint gondolnád. Páratlan, igaz történetekkel gazdagodhatsz, de ha kizárólag csak információt szeretnél az általad megvásárolandó kőről vagy ékszerről, Mr. Moty ebben is segítségedre lesz.   Amennyiben tanácstalan vagy, hogy a kiválasztott hölgynek mi tetszene igazán, Mr. Moty ebben is segít. Pillants be a gyémánttőzsde zárt világába, tégy vele egy képzeletbeli sétát a színfalak mögé, ahová eddig csak a kiválasztottak léphettek be.

Légy vendégünk egy kötetlen látogatásra a gyönyörű Dorottya Palotában, a Belváros szívében, vagy egyeztess időpontot, hogy találkozz a mi páratlan Mr. Moty gemmológusunkkal, ha életre szóló ajándékot szeretnél venni.

Várunk szeretettel izgalmas világunkba! :)