| |
| hu | en | 中文

Blog

Hangsúlyos ékszerek hódítása 1-5.

2017-es őszi/téli trend

Vége lett a nyárnak, így lassan előveheted őszi/téli ruháidat, melyekhez elbűvölő ékszerek dukálnak!  Az ékszerek kiválasztásánál fontos szempont, hogy harmonizáljanak a ruháddal, és persze a személyiségeddel is.

Ha nehezen tudsz dönteni, illetve kíváncsi vagy, milyen ékszerek hódítanak idén ősszel és télen, mindenképp olvasd el 5 részes cikksorozatunkat, amelyben szeretnénk egy kis inspirációt nyújtani számodra.

Noha 2017-ben nagy hangsúlyt kapott az extravagancia az ékszerek világában, a nyárra tervezett ékszerek zöme nem a hordhatóságával vívta ki magának a figyelmet a kifutókon. Akadnak azonban olyan kreációk is, amelyeket át lehet emelni a mindennapok világába, így elegáns stílusban képviselik ezt az extravagáns irányvonalat.

Az ősz közeledtével továbbra is hódítanak a nagyméretű és díszes darabok, az ikonikus statement nyakláncok és gyöngysorok, az extravagáns koktél-  és bypass gyűrűk, valamint a kígyót ábrázoló ékszerek.

A felsoroltak közül bármelyik ékszerre is essen a választásod, nem hibázhatsz. Hidd el, trendi leszel a Caprice elegánsan extravagáns őszi/téli kollekciójával!

Női sárgaarany gyűrű gyémánt, rubin

14 kt. sárgaarany gyűrű 8,30 ct. rubinnal, 0,42 ct. gyémánttal