| |
| hu | en | 中文

Blog

Fotózás

Fotózás

A Caprice 14 éve jelent meg a magyar piacon. Először Szentendrén találta meg a tökéletes helyet a gyémántjai számára, majd Budapest szívében, a Dorottya Diamond Palace-ban alakította ki Európa legimpozánsabb gyémánt palotáját.

Itt, a belváros központjában könnyebben elérhetővé vált mindenki számára a mesés gyémántpalota megcsodálása. Maga a Dorottya Diamond Palace nem csupán ékszerüzlet, hanem mozi és múzeum, sőt még a legtökéletesebb befektetési hely is egyben. Üzletünkben mindent megtalál minden kedves érdeklődő, aki ellátogat hozzánk. Gyémánt eljegyzési gyűrűk, pompás ékszerköltemények, csodás ékszerek, mesterdarabok, karikagyűrűk, Herendi kollekciók, kalcit madárkák, vagány zipzáros gyémánt gyűrűk, sőt még drágakövekkel ékesített tollak is kaphatóak a Caprice Dorottya Diamond Palace-ban.

Horváth Cintia modell és márka arc is ellátogatott a Palace-ba, hiszen már nagyon kíváncsi volt arra, hogy mit rejt a Gyémánt Palota. Cinti személyében egy nagyon kedves, közvetlen és nyitott lányt ismerhettünk meg, akit ámulatba ejtett a Caprice csodája és nagyszerűsége. A gyönyörű modell megbizonyosodott róla, hogy itt csakis és kizárólag minőségi és tökéletes darabokat talál, bármit keressen is. Hiszen a gyémántjainkat is szakértelemmel válogatjuk, majd az ötvösmesterünk teszi remekművé egy nemesfém hozzáadásaval. Megtudta azt is Cinti, hogy egyéni kívánságokat is teljesítünk, és igyekszünk minden vásárlónk igényeit a legtökéletesebb módon, a legmagasabb színvonalon kivitelezni. Természetesen a tökéletes modell is nőből van, így kollégáinkkal megnézte az eljegyzési gyűrűket is, és eljátszott a gondolattal, hogy melyik tetszene neki, ha a barátja megkérné a kezét. Számtalan eljegyzési gyűrűt felpróbált, és természetesen ő is megtalálta az „ez az!” darabot. (Tomi, ne izgulj, megjegyeztük, melyik volt Cinti álomgyűrűje! ) Az eljegyzési gyűrűk mellett több olyan darabot is talált Cinti, amiket alkalmakkor vagy akár bálokon is szívesen viselne. A fotózás nagyszerű hangulatban telt, ismét meggyőződhettünk a Dorottya Diamond Palace eladóinak szakképzetségéről és a Caprice „család” tökéletes együttműködéséről is. A fotós lány, Schmidt Szilvi is tündér volt, és türelmesen várta a megfelelő pillanatokat az ékszerválogatásoknál.

Köszönjük szépen a lányok munkáját!

Várunk sok szeretettel minden kedves érdeklődőt a Dorottya utca 6. szám alatt, Karácsonyig vasárnaponként is.