| |
| hu | en | 中文

Blog

Ajándékötletek a Férfinak

Mit is vehetnénk a férfinak, akinek már mindene megvan? Egy újabb márkás óra, öltöny, szép ugyan, de megadja-e azt a pluszt, amivel jeleznénk, Ő az, a számunkra kiválasztott, aki fontos, aki megérdemli a különlegest? Ha módunkban áll olyat vásárolni, ami értékes, egyedi és mégis szívhez szóló, a tökéletes helyszín ennek kiválasztására a Dorottya Diamond Palace.

Egyedi tervezésű gyémántkő berakásos tollat büszkén ajándékozhatsz egy ilyen férfinak, persze, meg is kell, hogy érdemelje, mert ne feledjük: az igazán értékes dolgok a szívből jönnek, de néha elbújnak, ezért is kell valami, amivel kimutathatjuk mit is jelent nekünk Ő.

Mert egy Nő is adhat a Férfinak csak úgy a mai emancipált világban igen, adhatunk, CSAK ÚGY… hogy nem várunk semmit cserébe.:) Szabad, nagyvonalú csodálatos érzés.

Például választhatunk A Férfinak, mandzsetta gombot gyémánttal díszítve, mely 18 karátos arany foglalatban díszeleg hősünk ingének mandzsettáján ezzel lesz igazán egyedi a többiek között egyedi tervezésű, gyönyörű fehérarany darab.

Igazán egyedi ajándék lehet egy ilyen Férfi számára a 37 db fekete gyémánttal díszített, és 1 db klasszikus, fehér gyémánttal ékesített, átfordítható medál nyaklánccal, ami diszkréten elbújik az ingben, de ha megcsillan, a fénye minden szemet odavonz.

Nem mellékes szempont, hogy ezek az ékszerek olyan gyönyörűek, hogy ha életünk párja éppen elutazott, mi is viselhetjük.

Kedves Hölgyek, Asszonyok, látogassatok el hozzánk, ha olyan Férfinak szeretnétek meglepetést szerezni, és értékes ajándékot adni, akit már igazán nehéz megajándékozni bármivel is. Mi segítünk, hogy a gyermekkori, felhőtlen mosoly visszatérjen az arcára.