| |
| hu | en | 中文

Blog

A doboz

 A doboz

Van nekünk egy dobozunk. Kívülről is szép a maga decens mivoltában, de az igazi meglepetés akkor ér bennünket, ha kinyitjuk s most nem a tartalma miatt szeretnék erről mesélni.

Puha, bársonyos tapintású, nemes lila, igazi királyi megjelenést rejt magában.

Nem tud kiteljesedni, hiszen mindig az ékszer a főszereplő, amit magában rejt.

Hónapok hosszú munkája rejlik mögötte, míg valaki megtalálta ezt az egy olasz céget, aki pont ilyet gyárt, és csak nekünk, és pont olyan, amilyen kell. Csakúgy, mint mikor társunkat keressük egy másfajta vállalkozáshoz a Szerelemhez, az Élethez.

Doboz. Gyűrű. Így is mondhatjuk, mégis annyi minden más van mögötte: sok ember munkája, szíve, lelke, hozzáértése, szenvedélye.

Önmagában CSAK egy doboz, a benne lévő ékszertől értékes igazán.

Mint ahogy mi, Nők is vágyunk a Férfira, akit kiegészíthetünk, akivel eggyé válhatunk.

A doboz titkokat rejt, történeteket, sok háttérmunkát, verítéket, igazi itáliai szenvedélyt, mely passzol az általunk képviselt értékekhez.

A gyémánt keménysége miatt összetörhetetlen, de bizonyos irányokban már elég gyenge kalapácsütésekre is darabokra hullik, - mint ahogyan id.Plinius, ókori római író, polihisztor is megállapította.

Akárcsak a női lélek, vigyázzunk rá, óvjuk, zárjuk szép dobozba.

Sok nép mitológiájában játszik szerepet a gyémánt: a hinduknál gyakori szokás volt, hogy az Istenek szobrait gyémántszemekkel díszítették.

A világ egyik legrégebbi könyve a Kínában talált Gyémánt Szúra, mely Buddha tanításait írja le.

A könyv címe egy gyémánt pengére vonatkozik, mely átvágja a hétköznapok illúzióját, megvilágítva az Igazat és az Örökkévalót.

Pár percre, ezért mindennap teremtsünk önmagunkban ünnepet, ezt az ősi tanítást a mai rohanó világban is alkalmazhatnánk. Ehhez méltó kísérő a Gyémánt, a szeretett Nőnek, Férfinak, Gyermeknek, Anyának, vagy akár csak úgy Önmagunknak.

A két, vagy több kristályból összenőtt gyémánt egy irányba nem hasítható szét - mint a szívünkben lakó Szeretet sem.

Vigyázzunk rá mindennap.

Látogassatok el hozzánk, ahol a legendák és drágakövek világa elevenedik meg.

Legyen mindennap értékes, dobozba zárt csoda.