| |
| hu | en | 中文

Blog

6 ok, amiért gyémánt ékszert vásárolunk

Megérdemlem

Akad olyan ember, aki a saját értékét a gyémánt ékszerben lévő drágakő minősége és súlya alapján igyekszik kifejezni – legyen az akár ajándék, vagy saját szerzemény.Egyes hölgyek úgy gondolják, hogy ha párjuk két-három havi fizetésüket áldozza egy gyémánt eljegyzési gyűrű vásárlására, az a biztos szerelem jele…elméletileg ez akár igaz is lehet.

Ünnepeljünk!

Családi ünnepek, vagy különleges esemény alkalmával , a gyémánt természeténél fogva különleges atmoszférát teremt. Ez lehet egy gyémánt karkötő, amit az édesanya kap gyermeke születésének alkalmából, vagy akár egy szép gyémánt ékszer egy házaspár gyémánt lakodalma alkalmából.

Megcsináltam!

Akár mástól kapjuk, akár magunkat lepjük meg vele, egy gyémánt ékszer igazi jutalom, ha kitűzött célunk elérését ünnepeljük.

Valami igazán különlegeset szeretnék

Nincsen két egyforma gyémánt, így két egyforma gyémánt ékszer sem – még ha a dizájn meg is egyezik. Szívünk választottjának így is sugallhatjuk, hogy egyszerűen egyedülálló.

A gyémánt tulajdonságainak megtestesülése

Van, aki azért vásárol magának gyémánt ékszert, hogy kifejezésre juttassa: ő bizony egy igazi, szikrázó egyéniség. De ilyen tulajdonság lehet még a megbízhatóság, a belső erő.

Színtiszta ajándék

A gyémánt ékszer ajándékozása azt jelenti, nem várunk semmit cserébe – mármint egy másik gyémánt ékszert... smiley