| |
| hu | en | 中文

XOXO Kollekció

Caprice XOXO – exkluzív & névre szóló meglepetés
Arany ékszer gyémánt dísszel 150 000 Ft-tól

Sokszor érezzük azt, hogy szavakkal ki sem fejezhető, hogy mennyire fontos számunkra a másik. Nem mind születtünk költőnek, nem tudunk szonetteket írni, vagy gyönyörű szóvirágokkal érzékeltetni, hogy kedvesünknél szebb, szeretetreméltóbb, lenyűgözőbb teremtményt életünkben nem láttunk még.

Egy jól megválasztott ajándék helyetted beszél.

Az arany és a gyémánt klasszikus, gyönyörű és lenyűgöző páros. Bármilyen ékszert is választasz, biztos, hogy tetszeni fog a megajándékozottnak, örül majd neki, és szívesen viseli.
Mi azonban úgy döntöttünk, hogy új szintre emeljük ezt a különleges duót. Nem elégszünk meg azzal, hogy az ékszereink lélegzetelállítóan szépek legyenek: névre szóló, személyre szabott ékeket alkottunk, mellyel megmutathatod annak, akit szeretsz, hogy nincs nála fontosabb. 

Így született meg a Caprice XOXO kollekciója.
Egy olyan gyémánt ékszer család, ami kettős üzenetet hordoz: a szépség és a páratlanságról mesél. Ezeket a darabokat nem lehet sehol megvásárolni: a megrendelés pillanatában kezdjük elkészíteni neked, vagy annak, akit meg szeretnél vele lepni.

A kollekcióban karkötőt, gyűrűt és nyakláncot is találsz, így biztosan tudsz olyat választani, amire a megajándékozott a legjobban vágyik.

A 18 karátos aranyból kézzel formázzuk meg a nevet, amit szeretnél, és a végén egy cseppnyi gyémánttal ékítjük. Az ékszer bármilyen szót formálhat:

Ha önbizalmat szeretnél adni, ha azt szeretnéd elmondani a megajándékozottnak, hogy ő egyedi és megismételhetetlen, akkor lepd meg saját nevével: erre rápillantva mindig magabiztosságot, erőt nyerhet ajándékodból. Névnapra tökéletes!
Ha a szívedet adnád át egy ékszer formájában, vagy azt szeretnéd megmutatni, hogy soha nem hagyod el, akkor a saját nevedet formáltasd meg, vagy azt, ahogy ő hív téged: így mindig vele lehetsz, támogathatod, biztosíthatod szeretetedről, akkor is, ha éppen távol kell lenned.
Ha egy különleges pillanatot szeretnél megörökíteni, ha örökké szeretnéd emlékeztetni valamire, vagy csak egyszerűen azt akarod, hogy mindig tudja, mennyire szereted, akkor válassz egy olyan szót, ami ezt a legjobban kifejezi.

Az XOXO jelentése: Csókok és Ölelések.
Ezek a gyémánt ékszerek az őszinte szeretetet sugározzák magukból. Aki ilyet kap, az minden pillanatban érzi, hogy kiemelt helyen szerepel valakinek a szívében, soha nincs egyedül.

Minden ékszert 3 színben készítünk:

a fehérarany elegáns, modern, letisztult megjelenésű, bármilyen ruhához és kiegészítőhöz illik
a sárgaarany klasszikus, az értékállóság és a luxus hagyományos szimbóluma
a rózsaarany romantikus, nőies, álmodozó hatású

Minden karkötőt, nyakláncot, gyűrűt egy kicsi, kecses gyémánt koronáz meg, így lesz az ékszer még szebb és még értékesebb.

Gyere be hozzánk, és válaszd ki, hogy szerinted melyik a legszebb: válassz egy szót vagy nevet és 2 héten belül elkészítjük neked az ékszert.